Pergalė išvykoje ir nesėkmė namuose

Tęsiasi Natural Pharmaceuticals-RKL čempionatas, kuriame dalyvauja ir mūsų komanda Akmenės SC-KK „Akmenės cementas“. Praėjusį savaitgali buvo sužaisti 1 rato, 5 ir 6 turo susitikimai.

DSC_004822

Akmenės SC-KK „Akmenės cementas“ – Gargždų SC komandų rungtynių akimirka

Lapkričio 4 dieną mūsų krašto komanda išvykoje susitiko su Biržų “Biržai” krepšininkais ir po atkaklios kovos iškovojo pergalę rezultatu 98-89 (34:18; 18:23; 19:27; 27:21). “Akmenės cementas” pirmoje rungtynių pusėje žaidė užtikrintai ir susikrovė dviženklę persvarą. Antrojoje susitikimo dalyje varžovams pritaikius zoninę gynybą mūsų komanda šiek tiek užstrigo, tačiau nepalūžo ir iškovojo svarbią pergalę. Mūsų komandoje naudingiausi buvo: A. Povilaitis – 26 taškai, 11 atkovotų kamuolių, J. Janulis – 23 taškai ir 13 atkovotų kamuolių, E. Radionovas – 21 taškas.

Lapkričio 5 dieną patyrėme nesėkmę. Namuose “Akmenės cementas” surėmė ginklus su “Gargždų SC” ir pergalės iškovoti nepajėgė. Pirmoji rungtynių pusė klostėsi visai neblogai, nors ir pralaiminėjome, bet lipome šio sezono lyderiams ant kulnų. Po dviejų kėlinių 40:47 varžovų naudai. Antroji pusė priklausė Gargždų SC komandos lyderiui Simonui Serapinui (2003-2006 metais rungtyniavo Kauno „Žalgiryje“), kuris smeigė 4 tritaškius iš viso pataikė 7 iš 8 ir taip prisidėjo prie mūsų komandos sutriuškinimo 62:91 (19:26; 21:21; 14:23; 8:21). “Akmenės cementas” komandoje tądien vienodai taškų pelnė: Nerijus Mika, Audrius Povilaitis ir Justas Janulis po 12 taškų.

“Rungtynėse su Gargždais į aikštę išėjome tikrai užsivedę ir rodėme norą kautis. Buvome gerai išanalizavę jų žaidimą, bet mūsų pačių kvailos klaidos ir nesusikalbėjimai, tiek gynyboje, tiek puolime, atvedė prie tokio triuškinamo rezultato. Šiose varžybose trūko vienas kito palaikymo ir charakterio rodymo. Nežinau, kur bėdos slypi, bet ko gero, treniruočių stygius, visi esam studentai ir neišeina susirinkti. Liūdna, kad nuviliame savo žiūrovus, kurie ateina palaikyti, bet galiu pažadėti jiems, kad laukti liko nedaug ir mes juos vėl džiuginsime pergalėmis”, – apie nesėkmingas varžybas komentavo ir drastiškai teigė “Akmenės cementas” komandos narys Mantas Košelis.

Sekančios varžybos vyks lapkričio 12 dieną 14:00 val. Naujosios Akmenės sporto rūmuose “Akmenės cementas”- “Panevėžio „Bangenė-Aivera“ , o lapkričio 13 dieną išvykoje, Michealsen centre, Klaipėdoje 16:00, “Akmenės cementas” prieš “Klaipėdos LCC”.

Comments are closed.