R. Šiškausko taurė Akmenės gimnazijos krepšininkų rankose

kaisiadorysAkmenės gimnazija ir Ramūnas Šiškauskas

2015-12-17 Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazijoje vyko antrasis krepšininko Ramūno Šiškausko taurės krepšinio turnyras. Pirmą kartą į turnyrą buvo pakviesti ir Akmenės gimnazijos krepšininkai. Ištraukus burtus pusfinalyje susitiko: Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazija –  Anykščių Jono Biliūno gimnazija ir  Akmenės gimnazija – Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija. Po sunkokos pradžios tiek akmeniškiai, tiek šeimininkai įsibėgėjo ir įveikę savo varžovus iškopė į finalą.

PUSFINALIAI

Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazijaAnykščių Jono Biliūno gimnazija (88:54)

Akmenės gimnazijaJurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija (78:40). Akmenės gimnazijos komandoje žaidė ir taškus pelnė: L. Jadenkus – 13, E. Valčiukas ir R. Balčiūnas po 12, T. Šliažas – 11, V. Puzonas – 9, V. Masas – 8, R. Narkus – 7, G. Gricius – 6.

Po pusfinalio vyko kova dėl 3 vietos, kur Jurbarko Antano Giedraičio-Giedriaus gimnazija rezultatu 63:51 įveikė Anykščių Jono Biliūno gimnaziją ir pasidabino bronzos medaliais. Po kovos dėl 3 vietos vyko kvapą gniaužiantis finalas, kur Akmenės gimnazija po pratęsimo nugalėjo šeimininkų Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnaziją rezultatu 88:83 ir laimėjo Ramūno Šiškausko taurę, bei aukso medalius. Akmenės gimnazijoje finale žaidė ir taškus pelnė: R. Balčiūnas – 32, L. Jadenkus – 27, T. Šliažas ir E. Valčiukas po 9, V. Puzonas – 8, R. Narkus – 3, žaidė G. Gricius ir V. Masas. Akmenės gimnazijoje geriausio žaidėjo prizas atiteko Laurynui Jadenkui, Turnyro nugalėtojus ir prizininkus apdovanojo Kaišiadorių rajono savivaldybės meras V. Tomkus, Kaišiadorių Algirdo Brazausko gimnazijos direktorius S. Bernikas ir pats buvęs krepšininkas kaišiadoriškis Ramūnas Šiškauskas, kuris ir įsteigė gražuolę taurę, kuri iškeliavo į Akmenės gimnaziją. Visų rungtynių aprašymus ir statistiką galima rasti internetinėje svetainėje: www.kkl.lt .

Comments are closed.