RKL: A divizione Akmenės SC-KK „Akmenės cementas“ kovos dėl 3 vietos

IMG_9202Akmenės SC-KK „Akmenės cementas“

Trečios pagal pajėgumą mūsų šalies krepšinio lygos RKL finale susigrums Tauragės ir Telšių atstovai, o dėl 3 vietos varžysis Akmenės raj. ir Klaipėdos komandos. Penktadienio vakare favoritai iškovojo trečias pergales pusfinalyje ir tiesiausiu keliu pateko į didįjį finalą.

Nuotraukų albumą iš lemiamų Tauragės ir Akmenės rungtynių rasite mūsų Facebooke 

Tauragės krepšinio klubas pusfinalio serijoje iki 3 pergalių triskart iš eilės įveikė Akmenės SCKK-“Akmenės cemento“ komandą. Pirmose rungtynėse namuose pergalė iškovota rezultatu 93 : 78, išvykoje varžovai parklupdyti 90 : 71, o serijai grįžus į namus bilietą į finalą lėmė skaičiai 82 : 74. Akmenės SC-KK „Akmenės cementas“ pusfinalio seriją pralaimėjo labai patyrusiai komandai iš 14 registruotų Tauragės žaidėjų 5 turi LKL, 4 NKL patirties, šitie skaičiai daug pasako apie varžovų pajėgumą.

Telšių „Telšiai“ pusfinalio seriją namuose pradėjo pergale prieš Klaipėdos LCC tarptautinio universiteto komandą rezultatu 92:74. Klaipėdoje žemaitijos sostinės atstovai nugalėjo 71:56, o trečiose rungtynėse po tikros dramos iškovojo pergalę vos 1 tašku – 82:81.

Reguliariajame sezone 4 vietoje likę Akmenės raj. krepšininkai kovoje dėl 3 vietos serijoje iki 3 pergalių neturės namų aikštės pranašumo. Finalinis etapas prasidės – balandžio 17 dieną. Visi Akmenės rajono krepšinio gerbėjai kviečiami palaikyti Akmenės SC-KK „Akmenės cemantas“ komandą kovoje dėl bronzos. Palaikymo komanda laukia ne tik Naujosios Akmenės sporto rūmuose, bet ir Klaipėdoje (Michaelsen centras; Kretingos g. 36, Klaipėda). Serijos šūkis: „Padovanojame Akmenės raj. bronzą!!!“

Balandžio 17 d.

Balandžio 19 d.

Balandžio 23 d.

 

 

Comments are closed.